Extreme X8 – 4×4 Electrische Offroad Rolstoel voor op het STRAND en in de BOSSEN

MOVE_X8_Extreme__SkyBlue

Dit is niet uw standaard elektrische rolstoel! De Extreme X8 zal uw partner zijn voor zowat elke bestemming; Hij brengt u door zand en sneeuw, omhoog of omlaag, van en op stoepranden. Als u graag in de natuur wil zijn, dan kan de Magic Mobility Extreme X8 u dat brengen. Wil je precies weten wat deze stoel kan doen? Zie het in actie hier.

CROSSEN door de BOSSEN

De topsnelheid is 10 kilometer per uur.De Extreme X8 off-road 4 × 4 elektrische rolstoel combineert een robuuste constructie en toch een hoog koppel (trekkracht om door het lossen zand of hoge obstakels te trekken). De Hi-tech Frame constructie zorgt ervoor dat alle vier de aangedreven wielen op de grond gedrukt blijven. Door de grote 14  inch banden met lage druk geeft het tractie die nodig is om te obstakels te overwinnen ud grip te hebben in het losse zand.

Deze rolstoel is compatibel is met diverse zit-mogelijkheden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om aangepaste opties te installeren.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@move-nl.com met de omschrijving “EXTREME X8”  en de vraag. Dan sturen wij u de handleiding en het antwoord op uw vraag.

U kunt onze kleurengamma hier bekijken. Omdat kleuren kunnen afwijken op verschillende schermen, kunnen wij u kleurstalen opsturen voor een nauwkeurige weergave.

 

SPECIFICATIES:

Lengte: 1150 mm

Breedte: 710 mm

Zithoogte: 470 mm  (490 mm met wegzwenkbare beensteunen)

Zit mogelijkheden: Compatible met bijna al  zitopties

Gewicht Limiet: 182 kg (155 kg met een lift of tilt)

Top Snelheid: 10 km

Motoren: 68Nm, 700W, Gear-In-Line (Krachtig!)

Wielmaat: 14 inch (all-terrain lage druk banden) 145 / 70-6

Standaard Accu: 2 x 73 ampère  gel-accu

 

Zie ook de video van de movinglife ATTO

Volgende week verkrijgbaar via pre-order: klik op de link

De MOVE Vigorous 1500 | 3-wiel 45km wagen voor bromfiets rijbewijs.

grande-toplu