De Elektrische SEGWAY rolstoel – Vouwt zich ook elektrisch op


Mobi Electric opvouwbare rolstoel De Mobi electric opvouwbare rolstoel werd ontworpen door Jack Martinich. De rolstoel is stijlvol en handig en bied een alternatief voor de volumineuze elektrische scooters. Deze elektrische rolstoel is voorzien van zelfbalancerende Segway-geïnspireerde technologie. Het ontwerp van de rolstoel werd voorzien van een innovatieve klapmechanisme die het mogelijk maakt om te worden opgevouwen en opgeslagen en vervoerd in een voertuig zonder enige noodzaak voor demontage.

Op de site van Universal Design Style vind u een uitgebreide fotosessie met een meer gedetailleerde beschrijving. Deze is in de Engelse taal, maar rechts boven op de pagina kunt de Nederlandse taal instellen.

Lees ook:

Ogo – Revolutionaire rolstoel beweegt als Segway – Zonder handen te besturen!!

Ogo heeft ook een zelfbalancerend rolstoel en is via crowdfunding bezig om hun rolstoel in productie te krijgen.

MOVE is op zoek naar dit soort producten om aan te bieden op de nieuwe webshop die 1 juli is geopend.

heeft u suggesties of vragen dan kunt u hier onder reageren bij reacties of via onze email:  info@move-nl.com

Nieuwe product: Movinglife ATTO: Klik hier

 


 

 

 

 

2 Reacties

  1. Graag wat meer info over deze geweldige sagway rolstoel! Is dit model al op de markt? Wat zijn de kosten. Kan ik hem ergens uit proberen?

  2. dit lijkt me wel wat deze Flas Gordon -achtige (uit een jaren dertig film vorige eeuw)rolstoel ,ben zelf wat aan het klooien met knie en heupslijtage(nog niet heel erg kan nog lopen)maar slijtage is niet omkeerbaar (althans nu nog niet ,misschien later met stamcel behandelingen)een scootmobiel vind ik verschrikkelijk en verschrikkelijk onhandig deze elektrische rolstoel zou een uitkomst kunnenzijn ,kan men daar ook de hond mee uitlaten opwat ruig terrein?en wat deze wonder op twee wielen ongeveer kosten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*