Mijn droomvoertuig: een VW-busje met zonnepanelen

De iconische kampeerbusjes van Volkswagen bestaan al een aantal decennia, maar blijven desondanks een enorme populariteit behouden. Avonturier Brett Belen leek het een puik plan om zo’n busje van zonnepanelen en een elektromotor te voorzien, zodat hij voortaan niet meer afhankelijk is van tankstations en echt helemaal in vrijheid kan leven.

Hoewel de VW-bus op zonnepanelen geen enorm bereik heeft, wat gezien het forse gewicht goed te verklaren is, moet het heerlijk zijn om hiermee een tocht door – pakweg – de binnenlanden van de Verenigde Staten te maken. Ik ga alvast sparen, want dit komt behoorlijk dicht in de buurt van mijn droomvoertuig.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*