Electron Wheel maakt jouw fiets elektrisch

Met het Electron Wheel tover je jouw eigen fiets binnen dertig seconden om tot een elektrisch aangedreven variant. Je vervangt het voorwiel door het Electron Wheel en plaatst de sensor op je pedalen, waarna je klaar bent voor naar keuze een ontspannen ritje met trapondersteuning of een volledig elektrisch aangedreven ‘fietstocht’.

Het wiel is voorzien van een 250 Watt elektromotor, die je een (voor Europa begrensde) topsnelheid van 25 kilometer per uur laat behalen, en een accu die binnen twee uur volledig op te laden is en een bereik van maximaal 48 kilometer mogelijk maakt. Ruim voldoende voor het gemiddelde woon- werkverkeer. Voor een bedrag van 799 dollar haal je het Electron Wheel in huis.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*