Dit kost de elektrische Nikola Zero UTV

En het is best een prijzig apparaat geworden.

Nikola Motor Company maakt niet alleen maar luchtbellen op de computer. Het bedrijf bouwt ook daadwerkelijk voertuigen. De Zero UTV is daar een voorbeeld van. De volledige elektrische buggy werd onlangs getoond tijdens een evenement in Californië.

De vierwieler heeft een 72 kWh accu en de Zero UTV moet het doen met meer dan 500 pk. Dit zorgt voor een sprint naar de honderd in drie seconden. Best heftige waarden voor een buggy. De actieradius schommelt tussen de 160 en de 320 kilometer. Afhankelijk wat voor rijstijl je hanteert. Alle vier de wielen worden door een motor aangedreven en door modder of een diepe plas rijden is geen probleem. Wel met mate, want het blijft een elektrisch voertuig.

De Zero UTV moet 37.500 dollar gaan kosten. Daarnaast wil Nikola ook een aanbetaling van 750 dollar zien.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*