VIDEO-ArcaBoard: het eerste hoverboard dat echt in productie is gegaan

Waar velen van ons zeer sceptisch waren bij het zien van de eerste versie van de ArcaBoard, lijkt het toch echt om een daadwerkelijk product te gaan. Na een demonstratie in Monaco, waarvan hieronder beelden te zien zijn, heeft het Amerikaanse Arca nu ook aangekondigd dat het hoverboard in productie is gegaan.

Het ArcaBoard is in staat om je tot vijftig centimeter de lucht in te tillen, waarna je met maximumsnelheden van twintig kilomter per uur door de lucht kunt zweven. De aanvankelijk bekendgemaakte prijs van 19.900 dollar is verlaagd, maar toch zul je nog steeds 14.900 dollar moeten ophoesten om een exemplaar te ontvangen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*