VIDEO-Sea Doo RS1: verken de oceanen met een onderwaterscooter

Eigenlijk zouden alle scubaduikers, snorkelaars en andere waterratten moeten beschikken over een Seascooter RS1 van Sea Doo: want waarom zou je zelf zwemmen als je jezelf ook lekker kunt laten voortslepen? De RS1 is uitgerust met een 500 watt sterke elektromotor die een topsnelheid van zeven kilometer per uur mogelijk maakt.

Een forse accu laat je per lading zo’n 90 minuten rondzoeven op een maximale diepte van 40 meter. Hoewel de prijs van 2.080 euro wat aan de forse kant is, zal het mij niets verbazen als er toch een behoorlijk aantal zal worden verkocht. Overigens zijn er ook minder krachtige exemplaren beschikbaar: de meest eenvoudige variant, de RS3, is uitgerust met een 200 watt sterke motor en gaat over de toonbank voor net geen 1.500 euro.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*