Elektrische optocht in Helmond moet wereldrecord breken

Rotary Club Eindhoven Eeckaerde organiseert op zondag 26 maart 2017 een poging om het wereldrecord van de langste rij volledig elektrisch aangedreven voertuigen te verbeteren.

Deze E-Parade vindt plaats op de hiervoor afgesloten snelweg A270 tussen Helmond en Eindhoven. Iedereen met een 100% elektrisch voertuig – auto, motor, scooter of bus kan meedoen. Hybride voertuigen zijn uitgesloten van deelname.

Het evenement vindt plaats op de Automotive Campus in Helmond in het kader van de Automotive week. Deze gaat die zondag van start met een publieksdag. Speciaal voor deze happening zal de snelweg A270 tussen Helmond en Eindhoven worden afgesloten. Het huidige record is in Berlijn gevestigd en staat op 577 voertuigen. Gemikt wordt op minimaal 600 voertuigen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*