MovPak: de combinatie van een rugzak en een elektrisch skateboard

Na een niet zo geslaagde lancering op Kickstarter twee jaar geleden, ondanks onze positieve woorden, proberen de bedenkers van de elektrische skateboardrugzak het nu nog eens via Indiegogo. Het elektrische skateboard is in een wip in de rugzak te klappen en heeft een topsnelheid van 32 kilometer per uur, terwijl de rugzak je voldoende plaats biedt voor al je spulletjes.

De ingebouwde accu zorgt voor een actieradius van 22 kilometer en laat je tevens via USB je apparaten opladen. De MovPak beschikt zelfs over koplampen voor nachtelijke ritten en een GPS-chip om je waardevolle spullen terug te vinden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*