De wintertest van de VIGOROUS 1500 Highline en S-Line

Oud-Turnhout 26-01-2016

De Vigorous 1500 Highline heeft een actieradius van 50 km gemeten bij een temperatuur van 25 graden. Nu word gezegd dat bij extreme koude zoals vorig weekend de actieradius met 20 tot 30% verminderd.

De blauwe Vigorous 1500 Highline kwam als beste uit de bus met 47 km met een verlies van slechts 6% en de witte Vigorous 1500 Highline  noteerde een verlies van 8% en haalde een afstand van 46 km.

We hebben deze afstand gereden met een temperatuur van gemiddeld 3 graden onder 0. De laagste temperatuur gemeten tijdens de rit liet het kwik dalen tot -5.

De Vigorous S-Line heeft een actieradius van 70 km en haalde een afstand van 63 km wat neer komt op een verlies van 10%

Goed geïsoleerde accu’s  geven dus wel degelijk profijt tijdens winterse dagen.

We zijn uiterst tevreden over onze resultaten.

We plaatsen dit bericht in de nieuws categorie “VIGOROUS” alwaar we u op de hoogte zullen houden van alle ontwikkelingen omtrent onze elektrische Trike.

 

Red. MOVE

4 Reacties

  1. In eerste instantie superblij met mijn nieuwe move vigorous s line om mee naar mijn werk te rijden.Nu naar bijna 1 jaar is van dat gevoel weinig over.Hij is nu al 4 keerterug geweest naar de dealer wordt nu voor de 5e keer omdat hij olie lekt De vorige keren ging de actieradiusomlaag,voorband slechte kwaliteit en moest dus vrij vlug vervangen worden,nieuwe motor ingezet, olielekkage en nu dus weer terwijl het plaatsen van de nieuwe motor ongeveer twee maanden geleden heeft plaats gevonden.U begrijpt dat ik hier niet blij van wordt.

  2. mijn vigorous 1500 heb ik nu een paar maanden
    de accu indicator werkt niet en de zaak waar ik hem
    gekocht heb weet geen oplossing en houd mij aan het
    lijntje door te zeggen dat de importeur met een
    oplossing komt ik heb mijn twijfels

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*