DTM: Mercedes zet vier rijders aan de kant

Mercedes heeft door de presentatie van haar nieuwe rijdersbezetting voor het DTM-seizoen van 2017 tegelijkertijd vier coureurs aan de kant gezet. Voor Maximilian Götz, Daniel Juncadella, Felix Rosenqvist en Christian Vietoris is geen plaats meer.

Voor Gary Paffett, Lucas Auer en Paul di Resta was er geen vuiltje aan de lucht. Dit trio is ook dit jaar opnieuw voor Mercedes van de parti j. Edoardo Mortara maakte de overstap vanuit Audi en met Maro Engel haalde Mercedes een oude bekende opnieuw binnen.

Felix Rosenqvist houdt er overigens geen slapeloze nachten aan over, de Zweed rijdt in ieder geval Formule E in 2017. Afgelopen seizoen was hij ook actief in het GT Masters-kampioenschap en de Blancpain GT Series. Voor Maxi Götz wordt het een ander verhaal. Vooralsnog heeft de voormalig GT Masters-kampioen geen uitzicht op een zitje elders. Min of meer hetzelfde geldt ook voor Daniel Juncadella en Christian Vietoris. De Spanjaard lijkt echter zijn zinnen op het Formule E-kampioenschap te hebben gezet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*