Vergeet windsurfen: drone surfing is nu ook een sport

Wanneer we tijdens onze vakantie lekker aan zee liggen en uitkijken over het water zien we waterskiërs, wake-boarders en kite-surfers. En nu is er een nieuwe speler in het water: de drone-surfer. Ja, dat lees je goed. Een drone. Die een surfer over het water trekt.

De Alta 8 ‘copter is een serieuze drone en trekt met gemak een volwassen surfer over het water terwijl de drone ook nog eens een 11 kilogram zware camera met zich meedraagt.

Je moet natuurlijk wel een buddy op het strand hebben staan die de drone voor je bestuurd en afhankelijk van je gewicht gaat de batterij van de drone behoorlijk snel leeg. Check de bovenstaande video. Dit wil jij toch ook?

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*