VIDEO-WIDER 165: Extravagant superjacht

Voor als je een boot in een boot wilt opslaan.

Wat moet je als je over de Middellandse Zee wilt cruisen, maar je speedboat heeft slechts een klein bereik? Juist, dan koop je de WIDER 165. Deze superjacht van bijna 50 meter lang heeft namelijk een een indoor zoutwaterzwembad dat kan worden omgetoverd tot mobiele speedboat-garage.

 

De WIDER 165 kan tot 12 passagiers vervoeren in 6 tweepersoons slaapcabines. Tevens is er ruimte voor 10 man personeel in 5 personeelscabines en voor één kapitein in de kapiteinscabine.

Maar uiteraard draait een superjacht als deze om de luxe. De bijna 100 vierkante meter grote ‘beach club’ is ideaal voor het genieten in de zon. Tevens is er op het bovendek een jacuzzi aanwezig, inclusief bar en lounge-plek. De eigenaar heeft ook nog eens de beschikking over een privé-balkon.

De WIDER 165 straalt daarentegen vooral onder de spreekwoordelijke motorkap. Het bakbeest heeft een bereik van meer dan 3000nmi (bijna 6000 kilometer). Dat is onder de voorwaarde dat je cruiset op een relatief hoge snelheid. Met de energiebesparende stand haal je volgens de makers zelfs 5700nmi (meer dan 10.000 kilometer) op één tank. Dat komt vooral omdat het superjacht gebruikmaakt van een hybride-aandrijving. De vier dieselmotoren en elektrische accu helpen elkaar namelijk continue met de aandrijving of het opladen van de batterij.

Interesse? Voor €30 miljoen is de WIDER 165 van jou. Dat is slechts de helft van de prijs van een OKTO, al krijg je bij de laatstgenoemde zelfs nóg meer luxe.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*