Scoop: plug-in hybride Range Rover?

De Range Rover is op de markt sinds 2012. Hij onderging de afgelopen jaren een paar kleine evoluties, maar kreeg nooit een echte facelift. Het moment daarvoor is nu aangebroken…

Naast de onvermijdelijke esthetische aanpassingen die aan de voor- en de achterkant van de Britse SUV zullen worden doorgevoerd, krijgt de Range Rover een nieuwe plug-in hybride variant. In de wandelgangen wordt gefluisterd over een aandrijfgroep die een 2.0-turboviercilinder op benzine (een première onder de motorkap van de grote Range) combineert met een elektromotor en een batterij die aan het stopcontact kan worden opgeladen. Op die manier wordt de Range Rover de vriend van bedrijven, dankzij een drastisch gereduceerde CO2-uitstoot!

Naast deze nieuwe aandrijflijn zal de Range Rover ook de jongste technologische uitrusting genieten, te beginnen bij een nieuw multimediasysteem en een verbeterd veiligheidsarsenaal. Nu is het alleen nog afwachten of ook hij een semizelfstandige rijfunctie voor in de file krijgt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*