6 Comments

 1. Beste meneer/mevrouw,
  Ik heb zeer veel interesse in uw vigorous product. Ik ben een 34 jarige almeerder die door 2 hernia operaties beperkingen heeft en nu aan het ov of fiets gebonden ben. Ik geb zeer veel interesse in uw product ivm woon/werk verkeer en wil graag weten wst de mogelijk heden zijn mbt subsidies e.d en hoe het zit met rijbewijs en eventuele financiering.

  Mvg,
  Stefan ten Brink

  • Beste Stefan ten Brink, De Vigorous 1500 Highline kost € 4950,00. Deze kost € 86,00 per maand. De actieradius van de Highline is 50 km.
   De Vigorous 1500 S-Line heeft een actieradius van 70 km. Je hebt dan ook meer comfort. Een luxer interieur en een bluetooth soundsystem.
   Deze kost € 5850,00 en per maand € 104,00. Voor bedrijven geld er een landelijke subsidie (M.I.A.) De Millieu Investerings Aftrek.
   Voor particuliere gebruikers is dat regionaal bepaald en bij uw gemeente op te vragen. De Vigorous 1500 valt in de brommobiel categorie L2E en is 100% elektrisch. Als u dat doorgeeft op het gemeentehuis kunnen zij nakijken of daar een subsidie voor geld. Ook kunt u daar een beroep doen op de W.M.O. voor een bijdrage in uw benodigde zorg en welzijn.
   Hieronder een tekst van mijn gemeente. De gemeente Veldhoven: Wilt u een Wmo-voorziening aanvragen, neem dan contact op. We bekijken via een huisbezoek of u in aanmerking komt en/of er hulp in uw omgeving aanwezig is.

   Zijn er geen oplossingen in uw eigen omgeving of andere voorzieningen waar u gebruik van kunt maken? Dan kan de gemeente zorgen voor een maatwerkvoorziening. Hierbij kunt u denken aan aanpassingen in de woning zoals een tillift of traplift, vervoer met de Taxbus, een rolstoel of scootmobiel of begeleiding of hulp bij het huishouden. Een voorziening kan op 2 manieren worden verstrekt: via een persoonsgebonden budget (pgb) of zorg in natura.

   Als u hierover meer wilt weten stuur dan een e-mail naar info@move-nl.com ter attentie van Toine

  • You can drive the Vigorous without drivers license if you were born before 1980.
   otherwise you will need a scooter certificate. That you can have is 4 houres.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*