GroenLinks-compliment voor elektrische auto’s

Bestuurders en eigenaren van elektrische auto’s werden woensdag 1 maart door GroenLinks Huizen verrast met een compliment en een cadeautje.

Een kleine honderd bestuurders en eigenaren van elektrische en hybride auto’s aan de laadpaal kregen een leuke ansichtkaart met een zakje zonnebloemzaad. Dit gebeurde in het kader van de Nationale Complimentendag.

GroenLinks Huizen wil graag dat het in Huizen goed wonen blijft. Een schone en gezonde leefomgeving is hiervoor onmisbaar. Door over te stappen van een auto op fossiele brandstoffen naar een elektrische of hybride auto, kan elke inwoner bijdragen aan minder uitstoot van uitlaatgassen en minder verbruik van aardolie.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*