Snapchat is bezig met maken van drones

Maar hebben we die wel nodig?

Snap Inc. is bezig met het maken van drones. Dat meldt The New York Times, die heeft gesproken met drie bronnen die anoniem willen blijven omdat de informatie eigenlijk geheim is.

Snap Inc. is de maker van de app Snapchat, waarmee je foto’s kan delen met je vrienden. Maar voor Snap is een app alleen niet meer genoeg en komt het dus met gadgets, die het delen van foto’s innovatiever moeten maken.

Eerder kocht Snap al een brillenzaak op, om Snapchat Spectacles te maken. Een soort Google glasses, maar dan voor Snapchat.

Nu werkt Snap aan een drone, waarmee gebruikers video’s en foto’s kunnen maken en dit kunnen delen via Snapchat.

Of deze drone ook beschikbaar wordt voor consumenten is niet duidelijk. Net zoals veel andere techbedrijven doet Snap soms experimenten. Veel van deze experimenten worden beëindigd of gebruikt voor weer een nieuw experiment.

Overigens is het wel het plan van Snap om meer te gaan doen met fotografie, aangezien het bedrijf onlangs zijn naam heeft veranderd van Snapchat naar Snap. Laatst werd bijvoorbeeld een concept gemaakt van een Snap smartphone, maar of we die nou nodig hebben is een tweede.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*