Zo ziet Gigafactory 1 van Tesla er nu uit

Beeld van Tesla’s Gigafactory op de vroege zaterdagavond.

Gigafactory 1 wordt groter en groter, zo vernemen we via Teslarati. We hebben er ook beeld bij. De NM Group vloog over de fabriek tijdens een inventarisatie van de stroomvoorziening in opdracht van enkele energiebedrijven, en besloot van de nood een deugd te maken door gelijk ook luchtfoto’s te maken van de Gigafactory.

De fabriek in Sparks, Nevada (VS) wordt gebruikt voor de productie van batterijen en Tesla’s oplossingen voor energieopslag; Powerpack 2.0 en Powerwall 2.0. Ook zullen er in samenwerking met Panasonic lithium-ion accu’s van een nieuw type geproduceerd worden.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*