Jeep bereidt Chinese productie voor met Yuntu concept

Een zevenzitter plug-in hybride, dat is al eerder vertoond. Maar voor Jeep is deze combinatie zo nieuw dat het merk op de autoshow in Shanghai er een conceptmodel aan wijdt.

De nieuwe concept heeft Jeep Yuntu en zou speciaal voor de Chinese markt bedoeld zijn. Buiten een paar beelden en wat summiere informatie laat het merk er nauwelijks iets over los. De vormgeving is typisch Jeep, lekker hoekig en stoer met de bekende spijlengrille.

65 kilometer

Dat de Yuntu een plug-in hybride is, dat is de enige technische informatie die wordt vrijgegeven. Welke verbrandingsmotor wordt gebruik en welke vermogen worden samengebracht is niet duidelijk. Wel schermt Jeep met het gegeven dat de auto vol geladen zo’n 65 kilometer puur elektrisch zou moeten kunnen rijden.

Chinese productie

Het is de bedoeling dat Jeep het productiemodel dat uit deze concept gaat komen in China van de band laat lopen. Het is overigens niet de eerste Jeep die in China wordt gemaakt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*