Eindelijk cool op de fiets met de Porsche geïnspireerde Outlaw Tracker

De afgelopen 27 jaar heeft Rod Emory zich voornamelijk beziggehouden met en restaureren van oude Porsches. De producten die hij via Emory Motorsports aflevert zijn consequent van hoge kwaliteit en getuigen van vakmanschap. Hoewel Emory nooit heeft geklaagd over zijn werk, lijkt hij toch toe te zijn aan nieuwe uitdagingen. En wat is de logische volgende stap na een Porsche? Precies, een fiets geïnspireerd door het Porsche design. In samenwerking met Vintage Electric heeft hij een elektrische fiets ontworpen genaamd de Outlaw Tracker.

Elektrische fiets met klassiek Porsche design

Het project leverde 50 elektrische fietsen op, welke de vintage look combineren met een modernere elementen. Het uiterlijk van de Outlaw Tracker is gebaseerd op een door Emory gerestaureerde klassieke Porsche 356. Hoewel de fiets een vintage gevoel naar boven brengt, zijn de leren accenten en het hydroform aluminium frame de enige oldschool elementen van het voertuig. Voor de rest bestaat de Tracker uit high-tech elementen, die niks met vroeger te maken hebben.

Elektrische motor goed voor 56 km

Zo is de Outlaw Tracker uitgerust met een indrukwekkende elektrische motor, waarmee je met gemak tot bijna 60 km per uur kan racen. De lithium batterij is binnen twee uur opgeladen en is dan goed voor 56 km aan rijplezier. Voor wanneer je netjes op de weg rijdt heeft de elektrische fiets een “street-legal” modus. Wie het fijner vindt om van de gebaande wegen af te gaan is er een “race modus”.

Outlaw Tracker niet om gewoon naar het werk te fietsen

De outlaw tracker is, zoals je waarschijnlijk wel zou verwachten, een tikkeltje duurder dan je standaard fiets. Als je alleen een fiets nodig hebt om naar het werk te gaan of om boodschappen te doen is Tracker misschien toch wat overdreven. De bijzondere fiets is namelijk te koop voor 6.273 euro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*