Honda komt met elektrische auto voor Europese markt

Door: Bob Kroese                www.autokopen.nl

Honda onthult volgende maand de Urban EV Concept op de autoshow van Frankfurt. Dit studiemodel is de rechtstreekse voorbode van een elektrisch aangedreven auto van Honda voor de Europese markt.

Honda gaat elektrisch in Europa! Op de IAA in Frankfurt in september onthult het merk de voorbode van zijn eerste elektrische auto voor ons continent. De Honda Urban EV Concept is geen vrijblijvende vingeroefening, maar een serieuze belofte voor wat komen gaat.

Het is voor het eerst dat Honda in Europa met een volledig elektrisch aangedreven auto komt. Het merk verkocht hier in het verleden wel hybridemodellen, zoals de Jazz Hybrid en de Insight. Ook komt Honda binnenkort met een waterstofauto op de markt.

Honda geeft nog geen beelden vrij van de Urban EV Concept, maar afgaande op de naam gaat het om een compact model. Wanneer de elektrische Honda klaar is voor productie kunnen we je helaas nog niet vertellen. Op de IAA volgende maand hopen we meer informatie te krijgen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*