Audi komt met een opmerkelijke verrassing naar Frankfurt

Door:  RubenPriest             www.autoblog.nl

Wat krijgen we nou?!

Volgende week gaat de IAA in Frankfurt van start. De meeste primeurs zijn bekend en check je in DIT artikel. Daarnaast komen autofabrikanten met last-minute verrassingen naar de beurs. Aankondigingen die vooraf niet aan de grote klok worden gehangen. Ook Audi heeft zo’n verrassing in petto.

De Duitse autofabrikant presenteert vandaag een saai persbericht met wat blabla over autonoom rijden en wat we mogen verwachten van het merk op de IAA. Bijna helemaal onderaan bungelt echter een opmerkelijke alinea. Je zou er haast overheen lezen, er staat echter zeer interessante informatie omschreven.

Audi Sport GmbH will be celebrating two world premieres as part of IAA 2017. The fourth generation of the high-performance Avant is another impressive chapter in the success story of the first RS model, the RS 2 Avant. The Audi subsidiary will also be showcasing for the first time a limited special model with rear-wheel drive.

Via deze weg laat Audi weten dat Audi Sport GmbH op de IAA de nieuwe RS4 Avant gaat presenteren. Eindelijk! Dit is echter niet het meest opvallende nieuws. De autofabrikant stapt namelijk voor een speciaal model van Quattro af. In Frankfurt presenteert het merk een achterwielaangedreven auto, dat in gelimiteerde oplage op de markt gaat komen.

Mercedes voorziet performance modellen van (slimme) vierwielaandrijving, BMW maakte bij diverse modellen de overstap op voorwielaandrijving en nu komt Audi met een achterwielaangedreven auto?! The world is going mad. Wat het gaat worden is nog niet bekend. Wellicht een Audi R8 á la Huracan LP580-2. Of een knotsgek nieuw model. Wat het ook zal zijn: volgende week weten we meer.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*