Jeep kiest voor plug-in hybride

All-new 2018 Jeep® Wrangler Sahara
De nieuwe Wrangler komt er ook met een plug-in hybride aandrijflijn.

Interessant nieuws voor de bosliefhebber die ook graag groen wil rijden. Jeep heeft namelijk bekendgemaakt dat nieuwe Wrangler er ook met een plug-in hybride aandrijflijn gaat komen. Het is voor het eerst in de historie van Jeep dat dit model aan de stekker gaat.

Deze groene Wrangler moet in 2020 op de markt gaan verschijnen. De Amerikaanse autobouwer heeft niet bekendgemaakt welke motor aan een batterij zal worden gekoppeld. Vermoedelijk zal dit de nieuwe tweeliter turbomotor zijn. Deze viercilinder is tevens de nieuwe instapper in de Wrangler. Het blok levert 265 pk en 400 Nm koppel. De komst van een plug-in hybride kan gunstig uitpakken voor de Nederlandse verkoop, aangezien het verbruik lager komt te liggen. De belasting zal dan ook minder heftig uitvallen.

Naast een viercilinder is de nieuwe Wrangler er ook met een traditionele V6. De auto komt in het vierde kwartaal van 2018 naar Nederland.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*