ELON MUSK SCHIET TESLA ROADSTER DE RUIMTE IN IN EEN BAAN ROND MARS MET SPACEX

Elon Musk slaagt er doorgaans goed in de aandacht vast te houden. Op zijn Twitter-kanaal is opnieuw een opmerkelijk plan verschenen: er moet een Tesla Roadster de ruimte in.

In januari wil SpaceX, het ruimtevaartbedrijf van Musk, de Falcon Heavy lanceren. Die raket is bedoeld voor bemande missies, maar zover is het nog niet. Daarom wil Musk zijn persoonlijke Tesla Roadster als lading meegeven aan het indrukwekkende ruimtevaartuig. De ‘Midnight Cherry Tesla Roadster’ lijkt zijn persoonlijke open tweezitter te zijn, een Roadster van de eerste lichting uit 2009. Het onlangs gepresenteerde nieuwe model blijft dus nog even met vier wielen op de aarde. Het doel is om de auto in een baan rond mars te schieten, waar het voertuig ‘zeker een miljard jaar’ zal rondzweven. Ondertussen moet ‘Space Oddity’ van David Bowie uit de speakers klinken. Juist ja.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*