SUNRA HAWK nu bij MOVE verkrijgbaar

Specificaties

Merk Sunra
Model Hawk
Uitvoering 25 en 45km/h
Vermogen 2 kW (2,7 pk)
Gewicht 83 kg
Batterij Lithium (LFP)
Levensduur 800 cycli
Actieradius 130 km
Oplaadtijd 4 uur

De Hawk is een elektrische scooter van de bekende Chinese e-scooter producent Sunra. Het bedrijf verkoopt scooters in 70 landen en heeft een productiecapaciteit van 4 miljoen elektrische scooters per jaar.

De scooter beschikt over een Europees EEC certificaat zodat de scooter eenvoudig op kenteken kan worden geregistreerd bij de RDW. De scooter kan online worden besteld en wordt direct vanuit de fabriek in China geleverd waardoor de kosten laag zijn.

De scooter heeft een hoge kwaliteit 2000 watt Bosch motor en kan worden besteld met twee accu opties: 1x 20 Ah voor een bereik van 65 km en 2x 20 Ah voor een bereik van 130 km.

Media center

De scooter biedt een media center met een fysiek controle paneel, USB en bleutooth connectiviteit. De scooter heeft ingebouwde speakers die het mogelijk maken om tijdens het rijden een rij-geluid te produceren voor het verbeteren van de veiligheid van voetgangers.

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*