HEXHOG: Prototype van de “All Terrain Wheelchair”

HEXHOG: De rolstoel voor ruw terrein!

De Hexhog is een rolstoel als een kleine tank, waar u zich mee over de moeilijkste obstakels kan begeven.

De Hexhog is ook, tot onze spijt een Prototype.

Dat is het dachten wij bij MOVE. Toen we hem zagen zijn we direct in de telefoon geklommen en kregen een van de directeuren aan de lijn waar wij onze interesse konden uiten. Het is echter een prototype en word nog niet in productie genomen. Misschien met behulp van dit bericht dat het kan bijdragen tot een snellere fabricage van de HEXHOG. 1 Maart verschijnt onze eerste uitgave van MOVE E-Magazine, waarin wij waarschijnlijk het exclusieve interview krijgen met een van HEXHOG directeuren Vincent Ross. Ook hebben wij ons oog laten vallen op een soortgelijke terreinvreter. waar wij op korte termijn meer nieuws over brengen. Volg onze berichten en u zult van  alle elektrische voertuigen op de hoogte blijven.

Images taken of HexHog, an electric-powered all terrain mobility vehicle designed for wheelchair users by North Wales farmers son Sion Pierce of Nantglyn, near Denbigh. Powered by a 36v Lithium Ion rechargeable battery pack, the vehicle will be manufactured to users’ requirement with prices starting from £18k and rising to £25k. In images, Sion Pierce is pictured with Vincent Ross of Da Vinci Mobility as a wheelchair user demonstrating the off-road prowess of the machine. The yellow batter is held in some shots by Sion Pierce is one of 10 that power the HexHog providing a range of up to 12 miles from a two hour recharge.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*