“WHILL” Japanse high tech rolstoel | komt naar Europa

 

Whill, een startup gewijd aan het bouwen van betere rolstoelen, is van plan om de Europese markt te betreden na het verhogen van hun durfkapitaal met $ 17.500.000. Eight Road Ventures leidde met medewerking van andere investeerders, waaronder Mirai Creation Investment Limited Partnership en Golden Asia Fund II.

Opgericht in Tokio (2012), is whill nu gevestigd in San Francisco en heeft het durfkapitaal nu verhoogd naar een totaal van $ 30.200.000. Whill zal haar Serie B producten aanbieden voor de verhuur op de luchthavens in de VS.

Whill kreeg onlangs goedkeuring van de Food and Drug Administration voor het Model M, dat bedoeld is voor elektrische rolstoelen. Dit betekent dat ze nu aangeboden worden als een medisch hulpmiddel in de Verenigde Staten

De whill’s producten zijn uitgerust met een zeer vernuftig patent. De voorwielen bestaan uit 24 dwarsliggende wieltjes die zijdelings kunnen draaien. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel om zijn as kan draaien, maar ook dat er grip is op een losse ondergrond zoals gravel of los zand.

Wij houden u op de hoogte over de Europese lancering van de Whill rolstoel. Move heeft een exclusief interview aangevraagd met de fabriek. Heeft u vragen of opmerkingen over dit product stuur ons dan een email naar: info@move-nl.com

Of reageer hieronder bij reacties.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*