Snelst opvouwbare scootmobiel verkrijgbaar in Nederland

De snelst opvouwbare scootmobiel is verkrijgbaar in Nederland

 

De  movinglife ATTO  is de meest compacte opvouwbare scootmobiel op de markt. In- en uitvouwen kost u slechts 10 seconden. Eenmaal uitgevouwen, is het de grootste en meest comfortabele scootmobiel in zijn soort. De ATTO word uitgevouwen ongeveer vergroot met factor 4. En doordat de achterwielen breed komen staan na het uitvouwen heeft de ATTO een vastere wegligging dan zijn soortgenoten. ATTO heeft een krachtige, maar compacte, lichtgewicht accu die zorgt voor een actieradius van 16 km. Hoewel de zitting van ATTO dun is, is deze zo ontworpen dat hij comfortabel zit en volledig aangepast kan worden aan uw ideale zitpositie. De movinglife ATTO is ideaal om mee te nemen in het vliegtuig.

De movinglife ATTO is nu bij verkrijgbaar.

wilt u meer weten over deze opvouwbare scooter ga dan naar: movinglife ATTO 

of stuur een e-mail naar:

info@move-nl.com

of reageer via de reacties hieronder

3 Reacties

  1. Please e mail me more info about this product, like price, how far before recharging the battery. Can we use it in the USA? Shipping cost, warranty etc.etc. also weight off course, we are seniors, so cannot handle heavy stuff.

    Really looks great and will buy one as soon as available after receiving the additional info.

    Thanks so much and hope to hear from you at your convenience?

  2. Zojuist heb ik een kijkje genomen op de website. Een prettige site met een groot assoritment scootmobielen. Wel wil ik 1 tip meegeven voor de lezers van dit blog, zorg ervoor dat je na de aanschaf een goede verzekering uitkiest voor je scootmobiel. Een scootmobiel is namelijk erg kwetsbaar in het verkeer en het laatste wat je wilt is hoge kosten bij het schade rijden of bij diefstal. Op internet zijn er heel wat aanbieders voor scootmobiel verzekeringen met allemaal verschillende mogelijkheden. Kies wat het best bij de gebruiker en het gebruik van de scootmobiel past.

  3. Dit zijn echt de perfecte scootmobielen voor de mensen die zich semi kunnen verplaatsen. Voor de personen die bijvoorbeeld wel met een trein meekunnen maar niet het hele eind kunnen fietsen naar het station.

1 Trackback / Pingback

  1. Revolutionaire rolstoel beweegt als Segway – Zonder handen te besturen!! – Move-nl.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*