De toekomst is er | “Johammer” | geen concept maar zelfs verhoogde productie

Het Oostenrijkse bedrijf Johammer heeft de futuristische motor Johammer J1 gemaakt, niet alleen ziet het er  mooi uit, de motor is ook helemaal elektrisch. Vorig jaar werd de motor gelanceerd, maar ze hebben recentelijk de productie opgeschroefd.

De Johammer J1 biedt twee verschillende batterij opties aan, de 8.3 kWh motor (150 km bereik) en de 12.7 kWh motor (200 km bereid). Het bereik is belangrijk voor een elektrische motor en concurreert met de Zero Motorcycles en Victory Motorcycles. Het prijskaartje voor de motor met de 8.3 kWh batterij is € 22.900 en voor de 12.7 kWh betaal je € 24.900.-

Ondanks dat de J1 aan de dure kant is, is er zeker een markt voor dit type voertuig. Sommige zullen de looks verschrikkelijk vinden en sommige vinden het helemaal geweldig, het valt dus onder de ‘’hate it or love it’’ categorie.

Het chassis is voor een groot deel gemaakt uit aluminium en heeft een gewicht van 178 kg. De motor heeft een constant vermogen van 11 kW en piekt op 16 kW.

Voor meer informatie over deze motor: info@move-nl.com

Voor bedrijven kunnen we deze motor al aanbieden voor € 12812,00 (bijna 50% vergoeding) door middel van 21% btw teruggave en 36% MIA (de Milieu InvesteringsAftrek)  en een versnelde afschrijving  door middel van de VAMIL regeling. MOVE  bv kan deze voor u aanvragen.

info@move-nl.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*