Electrische Toyota: Een supersnel rondje op de Nordschleife

Een rondje Nordschleife.  Maar dan Electrisch

15 mei 2012, al 1 minuut sneller per ronde dan de WTCC dit jaar.

Hij begint voorzichtig en het lijkt een beetje stuntelig. Maar na een paar bochten krijgt hij het gevoel met de auto goed te pakken en dan voelt hij hem heel goed aan. De auto reageert heel anders dan een raceauto op fossiele brandstof. Hij blijft accelereren zonder dat je hoeft te schakelen. Met deze on-board camera krijg je een goed idee van de ongekende trekkracht en Newton Meters van de motor. Af remmen op de motor is dan ook vrijwel onmogelijk. De coureur word niet vernoemd in de video. Maar hij is zeker geen onbekende.

Intussen zijn ze een stuk lichter met meer vermogen. Wij gaan snel op zoek naar de huidige stand van zaken bij Toyota. Dit is echt serieus racen.

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*