CANDELLA – Elektrische speedboot | 3 uur varen met 25 knopen | Top 40 Knopen. ACHIEVING THE IMPOSSIBLE

Het onmogelijke word mogelijk CANDELLA

We zitten in het midden om iets te creëren wat compleet nieuw is. Een volledig elektrische speedboot met een actieradius van bijna 3 uur met 25 knopen met een topsnelheid van 40 knopen met een vrijwel geluiloze vaart. Gepaard  met  een romp die niet kan dichtslaan op 1-meter hoge golven. Waarschijnlijk een revolutie.

We are in the midst of creating something completely new. An all-electric speed boat with a range of close to 3 hours at 25 knots. Add to that a top speed of 40 knots and an almost silent ride. And a hull that makes no slamming in 1-meter waves. Probably a revolution.

We achieve this by combining a unique solution for low water resistance with modern lightweight materials and the most advanced battery technology.

Development is ongoing. Launch in spring 2017.

Join us on Facebook

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*