Mini-Tesla van de Sint gekregen?

Of veel Nederlandse kinderen er één hebben gekregen is de vraag maar in de Verenigde Staten is de mini-Tesla als cadeau voor de Kerst een hit.

De speelgoed-Tesla mét elektrische motor, in Europa te koop voor 599 euro, is net als z’n grote broer helemaal af te stemmen op de wensen van de ‘gebruiker’, inclusief kleur, een persoonlijk kenteken en de velgen.

In de Verenigde Staten zijn vorig jaar voor 430 miljoen dollar aan elektrische autootjes en sportwagens voor kinderen verkocht. De Tesla is het nieuwste model maar ook zijn er Audi TT’s en Ferrari’s in de handel. Daarnaast vinden vooral Maserati’s en Chevrolets dit jaar veel aftrek. Veel ouders blijken daarmee precies het model te kiezen waar ze ook zelf mee rondrijden (soms in hun dromen). In Europa loopt het letterlijk nog niet zo’n vaart maar wat niet is kan nog komen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*