Deze elektrische step heeft een aantrekkelijk prijskaartje

Omdat niet alle leuke speeltjes duur hoeven te zijn.

Het Chinese Xiaomi heeft een nieuwe elektrische step onthuld. Het gaat hier om de Mi Electric Scooter. Het product kan worden opgevouwen zodat deze makkelijk is om te vervoeren. De step weegt 12,5 kilogram en beschikt over een LED-koplamp. De elektrische tweewieler heeft een topsnelheid van 25km/u met een actieradius van zo’n 30 kilometer. De kracht komt van een LG 18650 280Wh lithion batterij.

De Mi Electric Scooter heeft een slim systeem, waardoor de batterijen worden opgeladen wanneer je moet remmen. Xiaomi is breed vertegenwoordig in de markt op het gebied van techproducten en één ding staat altijd vast: een acceptabele prijs. Ook de Mi Electric Scooter is scherp geprijsd. Het product is vanaf 15 december te koop in China voor omgerekend 273 euro. De tweewieler zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*