Geen moneys voor een Lamborghini? Deze Lambo Bike is the next best thing

Lamborghini’s hebben een bepaalde allure. Niet alleen door het prijskaartje en de mensen die erin rijden. Nee, het zit ‘m ook in het design en de kleuren. Helaas kunnen weinig mensen een Lamborghini veroorloven, maar met deze fiets kom je aardig in de buurt.

Lambo bike a.k.a Viks GT

Deze fiets is ontworpen door het Estse merk Viks. Zij staan bekend om hun strakke design. Maar het kan altijd beter. Dus besloten ze een fiets te ontwerpen die een één-twee combinatie is met een echte Lamborghini. Zo is de Viks GT geboren.

They see me rollin’, they hatin’

De Viks GT is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog een fiets die wat kan. Het frame is namelijk van getemperd aluminium gemaakt waardoor-ie minder dan tien kilo weegt. Mocht je geen fan zijn van de kleur dan is dat geen probleem. Ze bieden ‘m ook aan in andere kleuren.

Kost dat?

Dat is nog een beetje de vraag. Volgens één van de verkooppunten kun je rekenen op 1500 euro. Prijzig, maar als je die prijs vergelijkt met de inspiratiebron, dan valt het wel weer mee. Mocht je een echte Lambo Bike willen dan kan dat. Lamborghini heeft namelijk ook een fiets op de markt gebracht.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*