Super 73: een zeer stoere elektrische fiets

Waar elektrische fietsen tot op heden voornamelijk worden ingezet als – laat ik het zo eerbiedig mogelijk uitdrukken – mobiliteitshulp voor mensen van middelbare leeftijd, is door de komst van een heel scala aan elektrische mountainbikes, retro- en racefietsen inmiddels ook de jeugd wel overtuigd van de voordelen van elektrische ondersteuning.

De Super 73, ontwikkeld door LithiumCycles, is uitgerust met een 1000 Watt sterke elektromotor die in combinatie met een accu een topsnelheid van bijna 50 kilometer per uur en een bereik van ruim 30 kilometer mogelijk maakt. Zeer forse banden zorgen ervoor dat de Super 73 ook buiten de gebaande paden z’n mannetje staat, terwijl een ingebouwde gadgetlader, flessenopener en bekerhouder zorgen voor het nodige gebruiksgemak. Pledge via Kickstarter een bedrag van 1.899 dollar om een exemplaar te reserveren.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*