Startup komt met zeer fraaie elektrische fiets

Deze tweewieler heeft een tof design.

De creatie is afkomstig van Monday Motorbikes. Het bedrijf heeft een gave elektrische fiets ontwikkeld. Een knipoog naar de wereld van de motorfiets is goed terug te zien. Hierdoor ziet het design er direct een stuk stoerder uit in vergelijking met reguliere elektrische fietsen.

Met de tweewieler is het mogelijk om zo’n 80 kilometer op een volle lading te fietsen. De M1, zoals de fiets heet, beschikt over een Economy- en Sport-modus. De fiets heeft tevens een slim regeneratief remsysteem. Door te remmen wordt er stroom opgewekt. De lithion-ion accu zit verstopt op de plek waar de tank zou zitten bij een reguliere motorfiets met een verbrandingsmotor.

Een andere leuke feature is de aanwezigheid van een USB-poort. Tijdens een ritje kunnen mobiele apparaten worden opgeladen. Monday Motorbikes is gelokaliseerd in San Francisco. Een reservering kan worden geplaatst met een aanbetaling van 500 dollar. Het bedrijf hoopt de eerste exemplaren in 2018 te leveren. In de Verenigde Staten gaat de M1 5.995 dollar kosten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*