Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Opel

Opel heeft groot nieuws want de constructeur onthult in Belgische première de Ampera-e, een compact en elektrisch aangedreven éénvolumemodel met een autonomie van 500 km. Opel ziet dit als “het begin van een nieuw tijdperk”. Je zou haast de andere nieuwigheden op de stand vergeten…

Opel koestert duidelijk grote ambities want het merk heeft een stand van 2.500 m2. De bezoekers kunnen er ruim 33 voertuigen – waaronder 16 bestelwagens – bekijken. Los van de Ampera-e – waarvan de lanceringsdatum nog niet bekend is – kan men de overige nieuwigheden die op de stand staan meteen bestellen.

Dan hebben we het over de Karl Rocks, een klein stadswagentje met vijf deuren en een avontuurlijke look. Verder is de originele Astravan, een bestelwagen op basis van de nieuwe Astra break die exclusief voor onze markt werd ontwikkeld.

Er staan ook originele modellen zoals deze Vivaro die tot mobilhome werd omgebouwd. Er is ook een Movano die werd aangepast om pakketjes te leveren. Tot slot is er de Opel Astra TCR (compact racemodel) dat gedurende het salon zal worden vervangen door de GT concept.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*