Autosalon Brussel 2017: de nieuwigheden bij Mercedes en Smart

Mercedes brengt een wereldpremière naar Brussel! Of toch bijna. Het Duitse merk pakt namelijk uit met de 2017-versie van de GLA op zijn stand, amper enkele dagen na de onthulling ervan in Detroit. Bij Smart zorgt dan weer het elektrische gamma voor vernieuwing.

Naast de opgefriste GLA, kan het Belgische publiek ook kennis maken met de Mercedes E Klasse All-Terrain, de ‘avontuurlijke’ versie van de elegante break, evenals de opwindende AMG GT Roadster. Het merk met de ster stelt eveneens zijn hele aanbod kleine en grote bestelwagens tentoon, maar jammer genoeg is de toekomstige X Klasse pick-up nog niet van de partij.

Op de stand van Smart zijn de Electric Drive versies de blikvangers. Deze elektrische uitvoeringen zijn voortaan beschikbaar in drie koetswerkvarianten (Coupé, Cabrio en Forfour) met een autonomie van 160 kilometer.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*