Hippe elektrische brommer uit Limburg in opmars

Een elektrische bromfiets uit Limburg begint langzaam aan een opmars door Europa. De Meijs Motorman, zoals hij heet, is al te zien in steden als Parijs en Berlijn.

En als het aan de Maastrichtse ontwerper ligt, gaan er nog veel steden volgen.Ontwerper Ronald Meijs werkte vijf jaar lang aan zijn voertuig. Hij koos bewust voor een elektrische bromfiets omdat die nog nauwelijks bestaan. In zijn ontwerp heeft hij gekeken naar het uiterlijk van de allereerste motoren: eenvoudig en strak.

Made in Limburg
Alle onderdelen worden door bedrijven in Limburg gemaakt en met de hand in elkaar gezet in Heerlen. In het eerste jaar zijn er 230 van verkocht. Aan de brommer, exclusief als hij is, hangt een flink prijskaartje: bijna 6000 euro.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*