Eli Zero: Twizy met Chinees sausje

De Chinese autobouwer Eli Electric Vehicles heeft een tweezits vierwieler voorgesteld op de elektronicabeurs CES van Las Vegas. Hij lijkt op een kruising tussen een Renault Twizy en een Smart Fortwo.

Op de CES in Las Vegas (5-8 januari) pakken heel wat autobouwers uit met hun nieuwe technologie. Zo stelt het Chinese Eli Electric Vehicles er zijn elektrische stadsauto Eli Zero voor. Deze tweezits vierwieler doet sterk denken aan de Renault Twizy, met nog een snuifje Smart fortwo EV eroverheen. De technische details zijn voorlopig nog niet bekend, net zomin als het rijbereik. De constructeur geeft enkel aan dat zijn kleine autootje “de toekomst van de mobiliteit opnieuw wil uitvinden”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*