Deze e-bike is speciaal ontwikkeld voor vrouwen

Leuk cadeautje voor je vriendin.

Karmic komt met een speciale e-bike voor vrouwen op de markt. In tegenstelling tot de meeste elektrische fietsen, zit bij de Kyoto de accu op een andere plaats. Volgens de makers moet dit zorgen voor een prettiger fietsrit voor vrouwen. Het gewicht wordt namelijk op deze manier anders verdeeld.

De fiets heeft een bereik van zo’n 80 kilometer. Via een speciale eco-modus moet het mogelijk zijn om nog langer door fietsen. De Kyoto komt in de kleuren wit, blauw en paars. Via Kickstarter hopen de makers het project rond te krijgen. De fiets is met een consumentenprijs van 2.799 euro echter alles behalve goedkoop. Backers krijgen via de crowdfundingsite wel een fikse korting. Op Kickstarter moet je namelijk 1.799 dollar dokken voor de Kyoto.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*