Snow Crawler – ultra luxe sneeuwscooter

Er zijn natuurlijk tal van sneeuwscooters op deze aardbol. En allemaal brengen ze je moeiteloos door de met witte poeder bedekte wildernis. Maar zo badass als deze Snow Crawler zagen we ze nog nooit.

Deze futuristische slee doet ons bijna denken aan een sportauto. Compleet met zijspiegels, zijdeuren, dubbele koplampen en remlichten. Al zorgen de minimalistische ski’s aan de voorkant en rubberen rupsbanden achter voor een futuristische look.

Toch is de Crawler meer dan alleen een cool uiterlijk. De elektrische scooter is op dit moment de enige in de wereld die de bestuurder beschermt tegen de ijzige elementen tijdens een rit boven de poolcirkel. Dit doet-ie namelijk met behulp van de volledig gesloten cockpit. Je zit er dus warmpjes bij wanneer je de sneeuw te lijf gaat.

Jammer genoeg kun je het witte landschap niet samen met één van je vrienden onveilig maken. Ontwerper Michal Bonikoski heeft de scooter namelijk ontworpen voor slechts één persoon. Hoe dan ook serieus winterspeelgoed uit de toekomst.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*