Een elektrisch opvouwbaar autootje: De Soleil

Een Turkse designer ontwierp deze nieuwe elektrische opvouwbare auto: de Soleil. De Soleil is een elektrische opvouwbare auto die u in een paar eenvoudige stappen kunt veranderen in trolly die u mee naar binnen kunt trekken. In vergelijking met de gewone auto’s heeft de Soleil veel voordelen: lichtgewicht, klein, bescherming van het milieu. Koolstofvezel Frame structuur, gemakkelijk te verplaatsen en zeker in de Trolly mode.

Door gebruik te maken van elektrische auto’s kan de aarde tot 42 miljoen ton kooldioxide-uitstoot per jaar schoner worden. Daar zijn 7.000.000.000 bomen voor nodig om dat te zuiveren. Wilt u hieraan bijdragen? Bent u klaar om Elektrisch te gaan rijden? Of wilt u bijdragen om onze berichten te delen. Word dan lid van onze Facebook groep www.facebook.com/groups/evmove
Volg het laatste nieuw over Elektrische Voertuigen en de laadstations met duurzame energie.
Zodat onze kleinkinderen kunnen leven in een schone wereld zonder smog en overstromingen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*