Vanda Dendrobium: Stekkersprinter uit Singapore

Over de precieze technische specificaties van zijn stekkerhypercar is Vanda Electrics nog een beetje vaag, maar de auto zou zo’n 1500 pk  krijgen en een koppel van 4000 Nm! Het resultaat zou moeten zijn: 0 naar 100 km/h in 2,6 seconden, een topsnelheid van 400 km/h en een actieradius van 400 kilometer, met dank aan een accupakket van 100 kWh.

‘Party trick’ van de Dendrobium is het ontwerp van zijn deuren. Die openen tegelijkertijd met het dak, waardoor het geheel op het open gaan van een Dendrobium-orchidee uit Singapore moet lijken (en dan weten jullie ook gelijk waar die naam vandaan komt). Volgens Vanda Electrics staat de Dendrobium begin maart op de Autosalon van Genève.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*