VIDEO-Deze minimalistische elektrische fiets wil je wél

We schrijven regelmatig over e-bikes. Elektrische fietsen zijn zich dan ook langzaam aan aan het manifesteren als het populairste vervoersmiddel voor in de stad. En terecht, je kunt er behoorlijke snelheden mee bereiken, het is milieuvriendelijker dan een bus, auto of scooter en de designs worden ook steeds fraaier. Bewijs: The Super 73.

Een elektrische fiets met een design dat juist niet schreeuwt ‘dit is een elektrische fiets!’ Een strak en simpel frame, dikke banden en een goed zadel: meer is niet nodig. Dit maakt hem bovendien geschikt als vervoersmiddel over allerlei terreinen. En dat met een 1000 Watt motor, waardoor de fiets snelheden van 40 km/u behaalt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*