Volkswagen lanceert e-Moby, een leasingservice voor elektrische auto’s

Volkswagen zet duidelijk de grote middelen in om elektrische mobiliteit van grond te doen komen. Het merk lanceert e-Moby en dat is een leasingservice  voor bedrijven waarmee slechts elektrische modellen worden verhuurd. Er zijn echter enkele bijzonderheden…

De constructeur werkt met Volkswagen Financial Services voor het nieuwe e-Moby platform. Hiermee wil men elektrisch aangedreven Volkswagen-modellen  verhuren met inbegrip van een laadpunt voor thuisgebruik. Bovendien zal de werkgever de bijhorende elektriciteitskosten op zich nemen.

Het contract omvat ook de Nexxtender Mobile, een laadbox om de wagen thuis via een gewoon stopcontact op te laden. Wie sneller wil laden, kan voor de optionele Wallbox Nextender Advance Single (een snel laadpunt) kiezen als de elektrische huisinstallatie dit toelaat.

De stroomkosten worden aangegeven op de energiefactuur van de gebruiker. Ze worden terugbetaald en later doorgerekend aan de werkgever.

Via deze service kan de gebruiker (na afspraak) ook een beroep doen op een wagen met verbrandingsmotor gedurende maximum 3.500 km per jaar.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*