BMW en Allego leveren laadpakket op de zaak

Bedrijven die een elektrische BMW aanschaffen krijgen daar nu ook de laadinfrastructuur en services van Allego bij voor op de zaak. BMW en laadpaalleverancier Allego sloten een overeenkomst om samen een totaalpakket te leveren.

Dat melden beide bedrijven vandaag.

BMW verwacht dat, nu alleen EV’s nog lage bijtelling genieten in de lease, er meer vraag naar EV’s uit de zakelijke markt komt. “Wie een elektrische BMW koopt of least, kon daar altijd al een laadpaal bijkopen of –leasen voor de berijder thuis”, zegt Anne Brons, commercieel directeur BMW Nederland. “In de praktijk blijkt echter dat de meeste leasemaatschappijen zelf een laadpaalleverancier hebben.”

Doordat steeds meer EV’s zakelijk worden ingezet, groeit volgens Brons ook de behoefte aan slimme laadmogelijkheden op de zaak. Bij welke leasemaatschappij de EV eventueel wordt ondergebracht, is vrij, benadrukt Brons.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*