Trump approved, deze all American elektrische sportwagen-Maak kennis met de Dubuc Tomahawk

Is er een beter moment om een all American sportscar uit te brengen? Waarschijnlijk niet. Prima timing van Dubuc.

Tesla is natuurlijk een perfect voorbeeld van een merk dat wel eens zou kunnen profiteren van Donald Trump’s ‘America first’ policy. Amerikaanse producenten die hun producten in The States laten maken, kunnen rekenen op fikse belastingkortingen. Dubuc is ook zo’n merk. Net als Tesla profiteert het merk wellicht van zijn Amerikaanse status en bovendien neemt de interesse in elektrische voertuigen alleen maar toe.

Dubuc komt nu op de proppen met deze Tomahawk, een volledig elektrische sportwagen die niet alleen in 3 seconden van 0-100 km/u moet sprinten, maar ook een actieradius van 590 kilometer moet behalen. Dubuc is twaalf jaar bezig geweest met de ontwikkeling.

In tegenstelling tot wat zijn carrosserie doet vermoeden, is-ie geschikt voor vier personen, plus bagage. Een groene sportwagen met plek voor het gezin… ‘t klinkt haast te mooi om waar te zijn.

Alle state-of-the-art snufjes zitten erin: 360 graden camera’s, spraakbesturing, WiFi én een luchtgeveerd onderstel. Productie staat gepland voor begin volgend jaar en de auto kan al gereserveerd worden.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*