VV:Dit Chinese minimalistische elektrische autootje wil je wél

Even naar een vriendin voor een kopje koffie of een visje eten in het dorp. Voor ouderen die moeilijk ter been zijn, zijn het vaak te lastige uitjes. Het elektrische autootje VV maakt dat voor hen makkelijker.
Een Chinees bedrijf heeft VV ontworpen. Hij is handig, verkleind, hipper gemaakt en van een elektrische motor voorzien.


Heel gezellig is dat natuurlijk wel en over smaak valt niet te twisten. Maar toch heeft het autootje wel wat aardige eigenschappen.
Zo is het autootje met slechts 300 kilo behoorlijk licht, waardoor het zo’n 100 kilometer kan rijden op één batterij. Die zou in drie uur volledig op te laden zijn.


Met een topsnelheid van 40 kilometer per uur is de VV niet bepaald een snelheidsmonster, maar hij is ook niet bedoeld om grote afstanden in een bloedvaart mee af te leggen.
Volgens de maker van de auto rijdt 80 procent van de forenzen in zijn eentje van en naar werk, en is dat meestal heen-en-weer minder dan 60 kilometer. Ideaal dus voor een mini wagen voor kleine stukjes.
De VV moet vanaf 2017 leverbaar zijn door MOVE, Voor meer informatie over dit autootje kun je contact opnemen met MOVE(info@move-nl.com) 

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*