Morgan presenteert EV3 Junior

Morgans elektrische driewieler, de EV3, kennen we al ongeveer een jaar. De elektrische line-up wordt nu uitgebreid met de EV3 Junior!

In maart vorig jaar parkeerde Morgan de EV3 op de beursvloer van Genève, een elektrische variant van de 3 Wheeler. Vandaag breidt Morgan zijn elektrische portfolio uit met een tweede variant: de EV3 Junior.

Waar de EV3 over een actieradius van zo’n 240 kilometer beschikt, komt de EV3 Junior met een actieradius van 16 kilometer beduidend minder ver. Met de EV3 Junior mikt Morgan dan ook op een bijzondere doelgroep: kinderen vanaf 6 jaar.

De EV3 Junior mag dan een in feite een veredelde skelter zijn, Morgan maakt zich er niet gemakkelijk van af. De EV3 Junior heeft een koetsje dat helemaal uit koolstofvezel bestaat. De stoelen zijn met leer bekleed, het dashboard is van hout en ook alle verlichting werkt zoals een bij een daadwerkelijke auto. Bovenstaande verklaart ongetwijfeld het voor een stuk speelgoed stevige prijskaartje van zo’n € 7.300.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*